Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Підвищення кваліфікації в Харківському державному університеті харчування і торгівлі |
Підвищення кваліфікації в Харківському державному університеті харчування і торгівлі
В травні 2021 року викладачі кафедри харчових технологій доцент, к.т.н. Мамай Ольга Іванівна та професор, д.т.н. Кузьміна Тетяна Олегівна підвищили кваліфікацію в Харківському державному університеті харчування і торгівлі та прийняли участь в Міжнародній науково-методичній конференції «Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців», ознайомились з вітчизняним та зарубіжним досвідом гармонізації вищої освіти України з європейським освітнім простором, формування підприємницької компетентності випускників ЗВО як нагальної потреби ринку праці, організації науково-дослідницької роботи студентів, підвищення якості підготовки фахівців.