Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Викладачі кафедри харчових технологій підвищили кваліфікацію з написання грантових проєктів

Викладачі кафедри харчових технологій підвищили кваліфікацію з написання грантових проєктів

Доценти кафедри харчових технологій Стоянова Ольга і Зубкова Катерина успішно завершили професійний онлайн‑курс „Grant Writing: How to Find Funds and Write a Winning Proposal” від Penn State Extension. Це інтенсивне навчання, включало розділи з пошуку грантів, написання ефективних заявок, розуміння процесу їх оцінки та взаємодії з донорами.

Після підготовки до кожного розділу та успішного складання квізів, викладачі кафедри харчових технологій отримали офіційні сертифікати про завершення курсу, що підтверджують їхню здатність розробляти конкурентоспроможні грантові заявки.

Це чудова інвестиція у професійний розвиток наших викладачів та подальше зміцнення наукового потенціалу кафедри.