Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ |
Захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
21-22 грудня 2021 року на кафедрі харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійних програм «Технології продуктів бродіння і виноробства» та «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».
Державна екзаменаційна комісія відзначила високий рівень кваліфікаційних робіт, їх практичну значущість та спрямованість на вирішення актуальних виробничих проблем харчових підприємств і організацій.
Підбиваючи підсумки захисту, всіх присутніх привітав доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій Микола Іванович Валько та зазначив, що студенти успішно виконали план навчання, володіють необхідними знаннями і вміннями, а магістерські роботи відповідають встановленим вимогам. Він привітав магістрів і побажав успішного майбутнього.
Щиро вітаємо студентів з успішним захистом та бажаємо подальшого професійного зростання і успіхів!
|
|
|
|
|