Головна

Network Resources / Electronic library / Анотований бібліографічний запис електронної версії монографії / Кафедра державного управління і місцевого самоврядування / Трансформація політико-управлінських відносин у державах Центрально-Східної Європи в процесі європейської інтеграції: уроки і досвід для України (2013)

Трансформація політико-управлінських відносин у державах Центрально-Східної Європи в процесі європейської інтеграції: уроки і досвід для України (2013)

Назва:

Трансформація політико-управлінських відносин у державах Центрально-Східної Європи в процесі європейської інтеграції: уроки і досвід для України

Автор:

Дзвінчук Д.І., Тодоров I. Я., Заворітня Г. П., Баранцева К.К., Оржель О. Ю., Грицяк І.А., Друк В.В., Пістракевич О. В., Гаряча Ю. П., Кшиштоф Екхардт, Воронкова В.Г., Колісниченко Н.М., Витко Т.Ю., Мазак А.В., Уманців Г. В., Карп 'юк О. П., Дзьоба О. Г., Струк Н.П., Малімон В.І., Бутирська Т.О., Терещенко Т.В., Казюк Я.М.

Бібліографічний опис:

Трансформація політико-управлінських відносин у державах Центрально-Східної Європи в процесі європейської інтеграції: уроки і досвід для України. Монографія/ Кол. авт.; за заг. ред. проф. Д.І.Дзвінчука. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2013. – 488 с.

Дата публікації:

2013

Видавник:

Івано-Франківськ: Видавництво «Місто НВ»

Ключові слова:

Трансформація політико-управлінських відносин, характеристики європейської інтеграції, політико-адміністративні системи країн Центрально-Східної Європи, правові та інституційні аспекти державного управління, зміна засад кадрової політики країн Центрально-Східної Європи

Короткий огляд (реферат):

Монографія присвячена визначенню політико-управлінського дискурсу державно-управлінських механізмів, спрямованих на прийняття конкретних, соціально-ефективних політичних рішень у сфері європейської інтеграції України. Окреслено теоретико-методологічну концепцію формування сучасної моделі створення й практичної реалізації державно-управлінських механізмів, спрямованих на прийняття конкретних, соціально-ефективних політичних рішень у сфері європейської інтеграції України з урахуванням досвіду держав Центрально-Східної Європи.

Книга призначена для працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, науковців, викладачів, слухачів магістерської підготовки за напрямом «Державне управління» та системи підвищення кваліфікації державних службовців; усіх, хто цікавиться питаннями європейської інтеграції та зовнішньої політики України.

ISBN:

978-966-428-335-6