Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / Новини кафедри / ІІ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 "ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ"

ІІ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 281 "ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ"

12 квітня 2018 року відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня 2017 року № 1364 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/20128 навчальному році» в м. Києві на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

У підсумковому засіданні галузевої конкурсної комісії як член Комісії взяв участь і завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету, д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський.

У ході засідання Комісії заслухано 17 доповідей студентів із 11 вишів України, що готують фахівців за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», які були допущені до участі в ІІ турі.

За підсумками захисту наукових робіт Комісія визначила переможців Конкурсу: 3 перші місця, 5 других і 8 третіх.

Детальніші про перебіг Конкурсу читай на сайті Київського національного торговельно-економічного університету за посиланнями:

Перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування"

Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування"