Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / Новини кафедри / Семінари з питань запобігання корупції для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Семінари з питань запобігання корупції для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

16 та 23 листопада 2017 року кафедрою державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ за підтримки Національного агентства з питань державної служби України та Херсонської обласної державної адміністрації в Каховській районній державній адміністрації та Херсонській обласній державній адміністрації відбулися семінари з питань запобігання корупції для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Під час семінарів 50 державних службовців мали нагоду підвищити свою кваліфікацію з питань запобігання корупції. Перед присутніми, зокрема, виступили В.М Яцик – завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Херсонської обласної державної адміністрації, М.О. Дурман – доцент кафедри, кандидат технічних наук, доцент, В.Д. Філіппова – доцент кафедри, кандидат економічних наук, доцент, О.В. Проніна – доцент кафедри, кандидат наук з державного управління, доцент, Л.П. Оленковська – доцент кафедри, кандидат наук з державного управління, доцент які порушили проблеми щодо законодавчих засад запобігання корупції в Україні, принцип Gооd government як складової антикорупційної політики, подолання системної корупції в публічних закупівлях, розвитку державно-управлінських механізмів протидії виникненню корупції в системі органів з питань геодезії, картографії та кадастру в Україні, механізмів державної підтримки та планування розвитку громад як інструменти запобігання корупції.

За підсумками семінару його учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції.