Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / Новини кафедри / V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ»

V ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ»

12 квітня 2018 року у м. Полтава на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка відбулася V Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Організаційно-правові аспекти публічного управління в Україні».

Метою Конференції стало узагальнення напрацювань вітчизняних та зарубіжних фахівців з питань здійснення публічного управління та вироблення пропозицій щодо його вдосконалення.

Співорганізаторами Заходу стали: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, Чернігівський національний технологічний університет, Дніпропетровський та Харківський регіональні інститути державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Херсонський національний технічний університет.

До участі в роботі Конференції було запрошено науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів, що готують бакалаврів і магістрів за спеціальністю 281 (074) Публічне управління та адміністрування, аспірантів, докторантів, молодих учених, студентів, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також фахівців, які мають науково-практичні інтереси за тематикою конференції.

Від Херсонського національного технічного університету в роботі Конференції взяли участь: Лопушинський І.П. – завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування, д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України; Філіппова В.Д. – доцент кафедри, к.е.н., доцент; Дурман М.О. – доцент кафедри, к.т.н., доцент, Демченко В.М. - доцент кафедри, к.філол.н., доцент, Макарук О.В. – аспірант кафедри.

З привітальним словом до учасників Інтернет-конференції за дорученням ректора Херсонського національного технічного університету д.т.н., професора, заслуженого діяча науки і техніки України Ю.М. Бардачова звернувся професор Лопушинський І.П.

Основними тематичними напрямами Конференції були:

  1. Теоретичні та організаційно-правові аспекти модернізації публічного управління.
  2. Проблеми розвитку та перспективи реформування системи місцевого самоврядування.
  3. Забезпечення підвищення кваліфікації кадрів та формування лідерства на державній службі.
  4. Фінансово-економічні аспекти розвитку держави.

За результатами роботи Інтернет-конференції вироблено науково-практичні рекомендації органам державної влади та органам місцевого самоврядування й буде видано Збірник матеріалів.

Привітання учасників V Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Організаційно-правові аспекти публічного управління в Україні»