Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / Новини кафедри / Випуск магістрів за спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання

Випуск магістрів за спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання

06 лютого 2018 року в Херсонському національному технічному університеті відбувся перший випуск магістрів за новою спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання.

З вітальним словом до випускників звернувся завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування, д.держ.упр, професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський, який за дорученням ректора д.т.н., професора, заслуженого діяча науки і техніки України Ю.М. Бардачова щиро привітав випускників із закінченням навчання та побажав їм плідних успіхів у служінні Українському народові.

Серед запрошених гостей урочистостей були Е.Х. Топалова, координатор магістратури публічного управління та адміністрування, професор кафедри, к.держ.упр, доцент; О.В. Проніна, доцент кафедри, к.держ.упр., доцент; Р.Ю. Биков, доцент кафедри, к.держ.упр., та інші особи.

Дипломи магістрів публічного управління та адміністрування за трьома спеціалізаціями («Державна служба», «Місцеве самоврядування» та «Електронне урядування») отримали 16 випускників денної та 23 заочної форм навчання, з них 1 – з відзнакою.