Головна

Про університет / Новини університету / Мешканці гуртожитку №1 допомогли нашим військовослужбовцям

Мешканці гуртожитку №1 допомогли нашим військовослужбовцям

16 жовтня 2014 р. студенти, які мешкають у гуртожитку №1, спільно із комендантом Т.П. Фроловою та фахівцем відділу з організації виховної роботи студентів С.А. Осадчук відвідали військову частину №16/04, щоб особисто передати військовослужбовцям гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, що 14 жовтня 2014 року в рамках проведення конкурсу «Вкраїна калинова» у нашому університеті пройшла непересічна подія – благодійний кулінарний ярмарок на підтримку військових Херсонщини, які беруть участь у бойових діях в зоні АТО, організований мешканцями студентських гуртожитків №1, №2 та №3. Цього дня студенти власноруч приготували величезну кількість смачних страв, гарно все сервірували в українському стилі, а потім продавали ці ласощі усім охочим за символічними цінами. На виручені кошти під час проведення кулінарного фестивалю "Вкраїна калинова" студенти гуртожитку №1 придбали медичні препарати та консервовані різносоли, які вирішили передати нашим захисникам.

Усім нам надзвичайно приємно, що наш колектив не залишається осторонь буремних подій на сході нашої держави, прагнучи спільними зусиллями допомогти відважним захисникам України. Ми віримо, що допомога, надана нашими студентами, врятує чиєсь життя!

 
JW Player goes here