Головна

Про університет / Новини університету / Н.О. Пустова взяла участь в міжнародній освітній програмі

Н.О. Пустова взяла участь в міжнародній освітній програмі

К.е.н., доцент кафедри менеджменту та маркетингу, заступник декана факультету Міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу Наталія Олексіївна Пустова взяла участь у міжнародній освітній програмі підвищення кваліфікації у сфері європейської інтеграції та державного управління.

З 04 по 11 жовтня 2014 року у складі делегації Національної академії державного управління при Президентові України та провідних фахівців з державного управління України к.е.н., доцентом кафедри менеджменту та маркетингу, заступником декана факультету Міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу Наталією Олексіївною Пустовою було взято участь у поїздці до Європейського Союзу з метою участі в Міжнародній освітній програмі підвищення кваліфікації державних службовців у сфері європейської інтеграції та державного управління.

Дана міжнародна освітня програма організована Національною академією спільно з міжнародною неурядовою організацією «Україна в Європі» (Французька Республіка, м. Париж).

Загальною метою Програми є заохочення учасників до ознайомлення з інституційно-політичною побудовою Європейського Союзу та функціонуванням інших європейських та національних інституцій.

Під час поїздки було відвідано Шведський Парламент у Стокгольмі та пленарну сесію Парламенту Данії у Копенгагені, де учасники делегації мали можливість ознайомитися з системою їх роботи.

Пленарна сесія Парламенту Данії у Копенгагені

Лекційне заняття у Шведському Парламенті

Перебуваючи в Стокгольмі, учасники делегації відвідали Шведський інститут державного управління та Лундський університет, де взяли участь у круглих столах з питань європейської освіти.

Лундський університет

За результатами участі в освітній програмі учасниками було отримано відповідні сертифікати.

На вулицях Стокгольму

Стокгольмський концерт-хол, де вручають Нобелівські премії