Увага!

11 березня 2015 р. до нашого університету завітає поважний гість – Почесний Консул Литовської Республіки у Херсонській області – Попов Віктор Григорович.

Разом з консулом наш університет також планують відвідати Слободяник Станіслав Михайлович (військовий комісар Херсонської області у 1993-2005 рр., генерал-майор, радник Почесного Консула з військових питань) та Колибабчук Михайло Олексійович (автор Всеукраїнського проекту «НАТО-Квест»).

У рамках візиту відбудеться низка подій, зокрема: зустріч Почесного Консула Литовської Республіки в Херсонській області В.Г. Попова з професорсько-викладацьким складом та студентами Херсонського національного технічного університету; відкриття фото-виставки «Портрет Литви»; флешмоб «Малюю Литву та рідну неньку-Україну!».

З огляду на розширення співпраці Литви й України та подальшої інтеграції нашої країни в європейську спільноту візит почесного консула буде надзвичайно корисним та цікавим з боку зміцнення економічного співробітництва між нашими країнами, розширення культурних зв'язків, обміну досвідом в освітній галузі та подальшого розвитку політичного діалогу між Україною та Литовською Республікою.