Головна

Про університет / Новини університету / 31 липня 2015 року в ХНТУ відбувся урочистий випуск магістрів за спеціальністю «Державна служба»

31 липня 2015 року в ХНТУ відбувся урочистий випуск магістрів за спеціальністю «Державна служба»

31липня 2015 року в Херсонському національному технічному університеті відбувся урочистий випуск магістрів за спеціальністю «Державна служба». Для ХНТУ традиційний випуск дипломованих магістрів – головна подія навчального року, а для 25 випускників – свято змін, позитивного професійного розвитку, пізнання нового і невідомого, найважливіший етап зростання.

З урочистою промовою до слухачів звернувся ректор ХНТУ Юрій Миколайович Бардачов. Він зазначив, що сучасній Україні особливо потрібні фахівці-управлінці з високим рівнем професіоналізму, патріотизму, відповідальності, моральності. Ректор висловив упевненість у тому, що випускники зуміють ефективно вирішити поставлені завдання, ухвалюючи виважені управлінські рішення, а також побажав дипломованим магістрам кар’єрного зростання, професійних досягнень.

Почесний гість свята – заступник керівника виконавчого апарату, керуючий справами Херсонської обласної ради Гринько Олексій Олексійович – привітав зі знаменною подією випускників, викладачів кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету та вручив Почесні грамоти Херсонської обласної ради таким викладачам ХНТУ:

- професору, доктору наук з державного управління Івану Петровичу Лопушинському;

- професору, доктору наук з державного управління Олегу Валентиновичу Половцеву;

- кандидату наук з державного управління, доценту Ларисі Павлівні Оленковській.

Привітавши випускників, сказавши наставницьке слово, завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Іван Петрович Лопушинський зачитав вітальний лист Голови Нацдержслужби Костянтина Ващенка.

В урочистій атмосфері керівництво університету, почесні гості свята вручили випускникам ХНТУ дипломи магістрів з державної служби. Дипломи державного зразка з відзнакою отримали Іванькова Ангеліна Олександрівна, Козарик Раїса Павлівна, Потапенко Тетяна Олександрівна.

Окрасою свята став виступ тріо «Орхідея» Херсонської гімназії №3 (художній керівник Ольга Миколаївна Кузнєцова).

Зворушливі слова вдячності випускниці Вікторії Едуардівни Зубенко викладачам ХНТУ свідчать про те, що почуття єдності з alma mater назавжди збережеться в серцях гідних представників кадрового корпусу державного управління та місцевого самоврядування.