Головна

Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Дисципліни, що викладаються на кафедрі

Дисципліни, що викладаються на кафедрі

Для спеціальності 181 Харчові технології

освітньо-професійної програми "Харчові технології"

  • Загальні технології харчової промисловості, у тому числі:
    - Технологія зберігання і переробки зерна
    - Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
    - Технологія бродильних виробництв
    - Технологія консервування плодів та овочів
    - Технологія цукрового виробництва і полісахаридів
    - Технологія молока та молочних продуктів
    - Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
    - Технологія жирів та жирозамінників
  • Контроль якості та безпеки продукції галузі
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація харчової продукції
  • Технологія харчування
  • Обладнання харчових підприємств
  • Проєктування харчових підприємств

освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

  • Хімія та біотехнологія вина
  • Мікробіологія бродильних виробництв
  • Технологія вина
  • Технологія коньяку
  • Технологія бродильних виробництв
  • Технологія лікеро-горілчаних виробів
  • Технологія плодово-ягідних напоїв
  • Перспективні напрями технології галузі
  • Обладнання виноробних підприємств
  • Товарознавство та пакування продукції виноробства

освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

  • Фізико-хімічні і біологічні основи консервних виробництв
  • Мікробіологія консервних виробництв
  • Технологія консервування
  • Спеціальні розділи технології консервування
  • Технології консервів для дитячого та дієтичного харчування
  • Холодильне устаткування і технологія харчових виробництв
  • Перспективні напрями технології галузі
  • Обладнання консервних підприємств
  • Товарознавство та пакування продукції консервування