Головна

Наука / Структурні підрозділи / Відділ з навчально-наукової роботи і міжнародної діяльності / Erasmus+ / Erasmus+ / Інформаційний день для студентів факультету кібернетики та системної інженерії в рамках проекту «GameHub»

Інформаційний день для студентів факультету кібернетики та системної інженерії в рамках проекту «GameHub»

29 червня 2017 року в Херсонському національному технічному університеті в рамках реалізації проекту «GameHub» було проведено інформаційний день для студентів факультету кібернетики та системної інженерії.

Вступним словом відкрила захід начальник відділу міжнародних зв’язків, к.т.н. доцент Т.В. Маломуж, яка розповіла про перспективи реалізації проекту в університеті та звернула особливу увагу на важливість міжнародної співпраці.

Учасники проекту «GameHub» д.т.н., професор В.Г Шерстюк та к.т.н., доценти О.М. Ляшенко, М.В. Жарікова розповіли про можливості, які матимуть студенти IT- напрямку завдяки створенню в університеті ігрової лабораторії з сучасним обладнанням.

В рамках заходу представник Київської компанії «ENIXAN Entertainment» М.М.Стецюк розповів про специфіку роботи в галузі розробки ігрових додатків та презентував декілька ігрових проектів, які було створено за допомогою Unity 3D.

Компанія «ENIXAN Entertainment» є провідним незалежним розробником ігрових додатків для соціальних мереж, ігрових порталів і мобільних пристроїв.

Ми щиро вдячні доповідачам за корисну інформацію, а всім учасникам - за активну участь, цікаві питання та доречні коментарі!