Головна

Наука / Структурні підрозділи / Відділ з навчально-наукової роботи і міжнародної діяльності / Erasmus+ / Erasmus+ / Ярмарок вакансій в Херсонському обласному центрі зайнятості в рамках реалізації міжнародного освітнього проекту «GameHub»

Ярмарок вакансій в Херсонському обласному центрі зайнятості в рамках реалізації міжнародного освітнього проекту «GameHub»

25 липня 2017 року за ініціативою робочої групи Херсонського національного технічного університету в рамках реалізації міжнародного освітнього проекту Erasmus+ «GameHub: University-enterprises cooperation in game industry in Ukraine» в Херсонському обласному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій.

Цей захід проведено з метою широкого залучення певних цільових груп, таких як демобілізовані військовослужбовці й учасники АТО, переселенці з Криму та Сходу України, а також просто безробітні та шукачі роботи, для отримання професійних компетенцій у сфері дизайну та розробки комп’ютерних ігор на базі центру післядипломної освіти Херсонського національного технічного університету з метою прискорення їх працевлаштування та самореалізації у галузі розробки комп’ютерних ігор.

Під час ярмарку представники робочої групи проекту «GameHub» д.т.н., професор Шерстюк В.Г., к.т.н., доценти Ляшенко О.М., Жарікова М.В., Кирийчук Д.Л. та учасники цього заходу обговорили ключові питання щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з спеціалізаціями «Розробка комп’ютерних ігор» та «Розробка веб-сайтів».

Також фахівці Херсонського обласного центру зайнятості надали консультації безробітним з питань організації навчання у Херсонському національному технічному університеті та обговорили питання їх працевлаштування після проходження навчання.

Неабияке зацікавлення викликали питання професійної підготовки фахівців за означеними напрямами підготовки в контексті потреб сучасного ринку праці. Всі присутні отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді на свої запитання від представників Херсонського національного технічного університету та працівників Херсонського обласного центру зайнятості.

Наприкінці заходу всі бажаючі отримали інформаційні буклети з додатковою інформацією щодо проекту «GameHub» та з питань організації навчання у Херсонському національному технічному університеті.