Перемоги наших студентів

Вітаємо студента групи 2АТ Портнова Максима з перемогою у загальноуніверситетському заході "Сеанс одночасної ігри з шахів"! Майстер спорту міжнародного класу з шахів, випускник ХНТУ Руслан Кураян провів сеанс одночасної гри зі студентами, який відбувся 31 травня 2021 року

Вітаємо студента групи 2АТс Гордєєва Єгора з перемогою у Регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу "Кращий студент України" в номінації "Волонтер"!

Вітаємо доцента Славича В'ячеслава Петровича з перемогою підготовлених учнів, які посіли І місця у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України!

У Всеукраїнському конкурсі студенських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук 2019/2020 н.р. за спеціальністю "Автомобільний транспорт" студент групи 5МА Єгоров Андрій під керівництвом доцента Лобова О.О. здобув диплом ІІІ ступеня! Вітаємо!

З 5 по 8 листопада 2019 року переможці молодіжного конкурсу «Морська справа 2019» відвідали виставку Europort 2019 (Роттердам, Нідерланди). Однією з переможців стала студентка 2 курсу спеціальності "Транспортні технології" Херсонського національного технічного університету Борисенко Анна.

У Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Транспортні технології», яка проходила у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті, прийняв участь та отримав диплом ІІІ ступеня студент гр. 3ТТ спеціальності 275 - Транспортні технології Услистий Максим під керівництвом доцента Луб’яного П.В.

У Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання», яка проходила у Миколаївському національному аграрному університеті, прийняли участь та здобули винагороду у вигляді грамот «За високий рівень теоретичних знань» студент гр. 3ІМ Чеботарьов Сергій та студенти гр. 3АТ Чижевський Микола і Поляков Дмитро під керівництвом доцента Войтович О.А.

У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт», яка проходила у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті, студент гр.5МА Мацків Богдан отримав диплом ІІІ ступеня під керівництвом доцента Клюєва О.І., доцента Русанова С.А.

У Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань «Механічна інженерія» по секції «Прикладне матеріалознавство», яка проходила у Сумському державному університеті, здобули дипломи ІІІ ступеня студенти гр. 5МА Чурсов Сергій та Баль Олександр під керівництвом професора Дмитрієва Д.О.