2019.04.13 Тиждень циклової комісії

Комп’ютерні та природничо-математичні дисципліни

З 13.04 по 19.04 в Економіко-технологічному технікумі ХНТУ проводився тиждень циклової комісії комп’ютерних та природничо-математичних дисциплін.

Розпочали команди юних програмістів, які брали участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування.

Одна з команд вийшла до другого етапу, який відбудеться у місті Миколаїв.

16.04.19 викладач Чебаненко О.В. провів відкрите заняття з дисципліни «Бази даних» для студентів другого курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Лекція з теми «Паралельна обробка в базах даних».

17.04.19 відбулося відкрите заняття для студентів першого курсу з предмету «Математика» на тему «Використання векторів в комп’ютерних іграх».

Викладач Бункус С.В. показала практичну спрямованість даної теми, продемонструвала за допомогою відеороликів важливість знання векторів, дій над векторами при створенні комп’ютерних ігор.

17.04.19 викладачі Саламатова І.І та Худік Н.Д. провели позакласний захід для студентів перших та других курсів: інтелектуальна вікторина з математики, інформатики.

В цікавій, ігровій формі відбулося повторення знань з даних предметів.

Найсильніша команда отримала заохочувальні сертифікати.

18.04.19 викладачі Бункус С.В та Чебаненко О.В. відвідали весняний буткамп інструкторів академії Cisco, на якому відбулися майстер-класи з кібербезпеки та Cisco DevNet, практичні заняття з основ апаратного та програмного забезпечення ПК.

Академія Cisco при Економіко-технологічному технікумі ХНТУ отримала сертифікат за рік активної участі у Cisco Networking Academy.

18.04.19 викладач Сошко Н.М. разом із студентами перших курсів провела цікавий захід «Географія чаю», де учасники не тільки дізналися про цей чудовий напій, але ще і спробували його на смак.

І закінчив цей цікавий тиждень 19.04.19 математично-ліричний фестиваль під керівництвом викладача математики Ступак О.В.

Студенти в жартівливій формі показали, що не така вже і страшна ця наука!