2019.06.27 Вітаємо випуск-2019!

В добрий путь!

Закінчилося останнє заняття, здані останні заліки, іспити, захищені дипломи, і студенти нарешті можуть зітхнути спокійно: попереду тільки найприємніше – довгожданий випускний.

Випускний вечір – важлива подія для усіх. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія не те, що вона складеться щасливо.

27 червня 2019 р. в актовій залі Херсонського національного технічного університету відбулася урочиста подія для Економіко-технологічного технікуму ХНТУ - випуск 93 молодших спеціалістів з бухгалтерського обліку, техніків-програмістів, техніків-технологів швейного виробництва та молодших спеціалістів з інформаційних технологій в підприємництві, торгівлі та біржової діяльності, з яких 78 студентів разом з дипломом молодшого спеціаліста отримали атестат про повну загальну середню освіту, та 26 молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування.

Економіко-технологічний технікум ХНТУ пишається своїми 119 студентами-випускниками, серед яких двадцять випускників отримали дипломи з відзнакою.

Приємно було отримати випускникам привітання про закінчення технікуму від імені ректорату ХНТУ в особі Расторгуєвої М.Й. і запрошення до навчання в Херсонський національний технічний університет одразу на ІІІ курс, що дійсно радує випускників, які є гордістю нашого технікуму.

Від щирого серця привітала випускників директор технікуму Катерина Іванівна Шупік та батьки.

Сподіваємося, що знання, отримані в технікумі, відкриють вам нові обрії і допоможуть приймати лише правильні рішення!

Роки проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті.

Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось, можливо, і з болем.

Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя не забудуться ніколи.