Випускники

                                                           

Шановні випускники!

Кафедра державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету з любов’ю та пошаною вітає Вас і запрошує до співпраці!

Метою нашої взаємодії є сприяння зміцненню зв’язків між випускниками, студентами та науково-педагогічним складом кафедри, реалізація науково-практичних програм, удосконалення освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» для підготовки бакалаврів, магістрів, докторів філософії, збереження та примноження традицій і духовних цінностей університету.

Якщо Вам не байдужі події в житті кафедри державного управління і місцевого самоврядування, запрошуємо ділитися яркими спогадами про навчання в університеті, досвідом, сьогоденними успіхами і проблемами з однокурсниками, викладачами, із здобувачами вищої освіти, бути завжди прихильниками рідної Alma Mater!

За бажанням пропонуємо залишити свою історію:

Ваші спогади і пропозиції допоможуть покращити освітню програму.

Ми будемо раді і вдячні за відповіді анкети, що дозволять підвищити якість надання освітніх послуг. Просимо відгукнутися та бути чесними, правдивими, відвертими і відповідальними. Ваші відповіді допоможуть нам стати кращими!

Заповнити анкету

Серед наших випускників є дуже багато видатних постатей, які зробили значний вклад у розвиток громадянського суспільства, але кожен наш випускник несе частинку освіти, науки, поваги, добробуту і любові до людських цінностей, які дозволять Україні стати демократичною державою, побудованою на принципах Good Governance.

Випускники кафедри

Оберіть рік випуску

 

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

Фотогалерея

Ваш навчальний, науковий та професійний досвід, вагомі особисті досягнення за роки навчання є результатом кропіткої роботи над собою.

Щиро Вам вдячні!