Школа молодого лідера

Кафедра державного управління і мсіцевого самоврядування ХНТУ - иніціатор майбутнього проєкту

Викладачі кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету на чолі з рекотором ХНТУ, головою Ради ректорів ЗВО Херсонської області, заслуженим діячем науки і техніки України, доктором технічних наук, професором, почесним громадянином м. Херсона Юрієм Миколайовичем Бардачовим є иніціаторами майбутнього проєкту Херсонщини - Школи молодого політика.

ЯК ПІДЛІТКИ ЗМІНЮЮТЬ ХЕРСОН

У Херсоні два десятка школярів замість відпочинку і розваг на літніх канікулах розробили 4 дуже цікавих проєкти для покращення життя в місті. Саме зараз вони подають їх до Громадського бюджету міста. Підлітки розгорнули таку активну діяльність, що за 1,5 місяці встигли популяризувати свої ідеї, провівши кілька публічних презентацій, у тому числі і на сесії Херсонської міської ради.

ДО ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ ХЕРСОНА УЧАСНИКИ ШКОЛИ МОЛОДОГО ПОЛІТИКА ПРЕЗЕНТУВАЛИ 4 ПРОЄКТИ

На телеканалі «Український південь» вийшов сюжет про першу публічну презентацію проєктів до Громадського бюджету, які ініціювали та розробили учасники Школи молодого політика Міжнародний республіканський інститут - IRI Ukraine.

УЧАСТЬ ПРОФЕСОРА ОЛЕГА ПОЛОВЦЕВА В ПРОЄКТІ «ШКОЛА МОЛОДОГО ПОЛІТИКА»

27 квітня 2021 року в будівлі Херсонської міської ради стартував проєкт Міжнародного республіканського інституту (IRI Ukraine) «Школа молодого політика».