Роботодавці

Кафедра інформатики і комп'ютерних наук має сталі й надійні відносини з компаніями-роботодавцями – Wezom, Logicify, DataArt, Postindustria, Z-PRICE.

Роботодавці приймають участь в розробці навчальних планів та навчального контенту, у вдосконаленні методики навчання, в організації й проведенні практики, проведенні майстер-класів та гостьових лекцій, безкоштовних факультативних занять, викладанні спеціальних професійних дисциплін, проведенні олімпіад та конкурсів.

В свою чергу, кафедра здійснює для наших роботодавців цільову підготовку студентів старших курсів, в тому числі за індивідуальними траєкторіями навчання, використовуючи передові методики гнучкого й дуального навчання й керуючись гаслом: «Навчатися працюючи. Працювати навчаючись!».

ІТ-компанія «Wezom»

ІТ-компанія «Wezom» була створена в Херсоні на початку 2000 року. Компанія спеціалізується на розробці та просуванні сайтів будь-якої складності. Також надає послуги SMM-просування і контекстної реклами. Має більше 1000 реалізованих проектів, розробниками яких були й студенти кафедри інформатики і комп'ютерних наук.

17 квітня 2018 року в Будинку Президентських прийомів в столиці України відбулася офіційна церемонія нагородження переможців Конкурсу «Бренд року 2018». Вперше в категорії «Фінанси / Бізнес / IT» в номінації «Бездоганна якість» переможцем стала ІТ-компанія «Wezom».

Сьогодні компанія «Wezom» має офіси в 4 країнах (Україна, Польща, США, Росія), в яких працюють більше 250 ІТ-фахівців.

Представник ІТ-компанії «Wezom» - керівник HR відділу роботи з персоналом О.В. Коротюк.

ІТ-компанія «Logicify»

ІТ-компанія «Logicify» має 9-річний досвід роботи на ринку. Ключовими технологіями компанії є Python/Django для бек-енду, Angular for front-end, AWS для хостингу та інфраструктури, PostgreSQL/Neo4j/MongoDB для зберігання та управління даними.

Компанія пропонує гнучку розробку масштабованих та інтелектуальних програмних продуктів повного циклу. У колективі компанії насамперед цінується технічна майстерність, навички вирішення проблем та здатність зрозуміти природу бізнесу клієнта, проблеми, які потрібно вирішити за допомогою програмного забезпечення та його значення для кінцевого споживача.

Представник ІТ-компанії «Logicify» - HR -менеджер О.С. Костік.

ІТ-компанія «Data Art»

«DataArt» - міжнародна мережа компаній, які проектують, розробляють, модернізують і підтримують IT-рішення. У 22 центрах продажів і розробки DataArt працюють понад 2200 фахівців, в тому числі і студенти кафедри інформатики і комп'ютерних наук.

У 2001 році компанія DataArt стала володарем статусу Microsoft Certified Partner. У 2007 році компанія DataArt отримала статус «Золотого сертифікованого партнера Microsoft» (Microsoft Gold Certified Partner). В цьому ж році компанія відкрила центри розробки на Україні: в Харкові і Херсоні. У 2011 році відкрито офіс в Києві. У 2012 році - в Дніпропетровську та Одесі, а в 2014 році - у Львові. Також в 2014 році компанія відкрила офіси в Польщі і Аргентині, в 2016 році - в Латвії і Болгарії.

Представники ІТ-компанії «Data Art» - PR-менеджерки компанії Ірина Третьякова, Юлія Смешкова.

ІТ-компанія «Postindustria»

«Postindustria» - найуспішніший херсонський стартап-інкубатор. Компанія має відмінний досвід в створенні мобільних продуктів і розробці складних серверних рішень.

За останні 10 років компанія створила 7 різних продуктів, серед них Nimble, Audioo, Semantria.

Співробітники компаній переходять з продукту в аутсорсинг і навпаки, вивчають нову мову і платформи і постійно удосконалюються. Компанія також відкрита для початківців фахівців, які відмінно володіють основами Computer Science.

Представники ІТ-компанії «Postindustria» - HR-менеджерка Тетяна Куліуш та PR-менеджерка Юлія Сменова.

ІТ-компанія ««Z-PRICE»»

IT-компанія «Z-PRICE» є лідером з надання послуг моніторингу інтернет-ринку.

База Z-PRICE налічує понад 30 000 інтернет-магазинів різних країн, з яких щомісяця індексується більше 1 мільярда товарів і цін. При цьому межі діяльності постійно розширюються.

Представник ІТ-компанії «Z-PRICE» - HR-менеджер Юлія Биковська

Олешківська міська рада

Меморандум про партнерство та співробітництво

Меморандум про партнерство та співробітництво з Виконавчим комітетом Олешківської міської ради.

ІТ-компанія «Wezom»

Меморандум про партнерство та співробітництво

Меморандум про партнерство та співробітництво з ІТ-компанією "Wezom".

РЕЦЕНЗІЇ-ВІДГУКИ РОБОТОДАВЦІВ І АКАДЕМІЧНОЇ СПІЛЬНОТИ