Новини кафедри

14.02.2022 Звернення міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського

Головний сервісний центр МВС

300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників кожен день несуть свою службу на захисті внутрішньої безпеки України. Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку з Російської Федерації, ніхто не панікує і не боїться! Кожен просто виконує свою роботу задля спокою Українців. Ми віримо в наші Збройні Сили! Вони разом з дипломатами і розвідниками забезпечують зовнішню безпеку України. А ми в Міністерстві внутрішніх справ не допустимо жодних сепаратистських проявів на кшталт тих, що були навесні 14 року в Харкові, Луганську, Донецьку! Повторення Слов’янська ми також не допустимо! Якщо якийсь «гіркін» спробує захопити адмінбудівлі - він буде розстріляний нашим спецназом без попередження та жодних вагань! Чим кожен з Вас може зараз допомогти? По-перше - зберігайте спокій. Не панікуйте. Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою і організованішою. По-друге, кожен на своєму місці повинен виконувати роботу, яку він виконує кожен день для того, щоб працювали школи, лікарні, дитячі садки, підриємства.
Шановні громадяни, Україна Сильна та Єдина! Все буде добре! Слава Україні!


18.12.21 відбувся захист дисертації Передерія В.І., тема: "Моделі, методи та інформаційні технології прийняття рішень в організаційно-технічних системах критичного застосування". В результаті голосування комісія одноголосно проголосувала за присудження Передерію В.І. наукового ступеня доктора технічних наук. Наші вітання!


23.12.2021 на кафедрі інформатики і КН відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності 122 "Комп'ютерні науки", освітньо-професійної програми: "Консолідована інформація", гр.6КІ.

Вітаємо студентів з успишним захистом робіт!


18-19 січня 2024 року на кафедрі Інформатики і комп’ютерних наук відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт студентів освітньо-професійної програми «Консолідована інформація» спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

Захист проходив онлайн у системі Moodle (Recosha meet conference program), було представлено 10 презентацій магістерських робіт. Більшість здобувачів отримала оцінку "відмінно". Голова та члени ЕК вітають випускників та дякують за наполегливість у навчанні, відзначаючи високий рівень підготовки та знань!

   

Кафедра пишається вами і бажає успіхів у професійній діяльності.