Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / Новини кафедри / УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХНТУ В МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВОМУ КОНГРЕСІ

УЧАСТЬ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХНТУ В МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВОМУ КОНГРЕСІ

21 квітня 2021 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету д. держ. упр., професор, заслужений працівник освіти України І. П. Лопушинський та заступник завідувача, професор кафедри д. держ. упр., доцент, заслужений працівник освіти України М. О. Дурман у режимі онлайн узяли участь у роботі ХХІ Міжнародного наукового конгресу «Публічне управління ХХІ століття: погляд у майбутнє». Науковий конгрес відбувся на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, з яким ХНТУ підписано угоду про співпрацю.

Професор І.П. Лопушинський виступив на пленарному засіданні з доповіддю «Державна кадрова політика як основа модернізації України».

Професор М.О. Дурман узяв участь у дискусійній групі 5 «Економічна політика України в умовах децентралізації влади та управління» на тему: «Підвищення конкурентоспроможності територіальних громад: симбіоз стратегування та державної регуляторної політики».

По закінченню наукового конгресу директор ХарРІДУ НАДУ д.соц.н, професор Л.О. Бєлова подякувала учасникам за плідну дискусію та зазначила, що напрацьовані пропозиції будуть оформлені відповідним чином та передані до владних структур для формування бачення майбутнього України.