ПОЇЗДКА ПРОФ. І. П. ЛОПУШИНСЬКОГО ДО ХарРІ НАДУ

24-26 червня 2015 року завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І. П. Лопушинський перебував у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, з яким ХНТУ укладено угоду про співпрацю в справі підготовки кадрів державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

У ході перебування відбулися зустрічі з директором Інституту д.соц.н, професором, заслуженим працівником освіти України Л. О. Бєловою, першим проректором д.держ.упр., професором Д. В. Карамишевим, завідувачем кафедри державного управління д.держ.упр., професором В. М. Мартиненком.

Учасники зустрічей обмінялися досвідом роботи щодо підготовки магістрів за спеціальністю 8.15010002 «Державна служба», діяльності спеціалізованої вченої ради ХарРІ НАДУ із захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, накреслили перспективи спільних дій щодо ліцензування нової бакалаврської програми за спеціальністю 074 «Публічне управління та адміністрування».

На завершення зустрічі директор Інституту проф. Л. О. Бєлова подарувала для бібліотеки магістратури публічної служби ХНТУ добірку наукової та навчально-методичної літератури, що вийшла друком у ХарРІ НАДУ.