КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХЕРСОНЩИНИ

26 серпня 2015 року в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбулася обласна конференція педагогічних працівників «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної та вищої освіти у 2014/15 навчальному році та завдання на 2015/16 навчальний рік, спрямовані на забезпечення функціонування та розвиток освіти в області».

У роботі конференції взяли участь керівники області, народні депутати, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, представники районних профспілок, керівники районних відділів освіти, педагогічні працівники, керівники вищих навчальних закладів та інші.

За дорученням ректора Херсонського національного технічного університету д. т. н., професора, заслуженого діяча науки і техніки України Ю. М. Бардачова у роботі конференції взяли участь завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування д.держ.упр., професор, заслужений працівник освіти України І. П. Лопушинський та завідувач магістратури державної служби к.дер.упр., доцент, доктор філософії Топалова Е. Х.