Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Компанія AB InBev Efes Україна та кафедра харчових технологій - погляд у майбутнє

Компанія AB InBev Efes Україна та кафедра харчових технологій - погляд у майбутнє

25 лютого 2020р. відбулась зустріч представників компанії AB InBev Efes, яка є одним із лідерів українського пивоварного ринку та спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev, а також найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes та викладачами і студентами освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» спеціальності 181 Харчові технології.

Чихута Світлана Олегівна – фахівець з процесів управління персоналом, Добровольська Тетяна Миколаївна – менеджер з персоналу, Гур’янов Сергій Олександрович, випускник ХНТУ 2012 р. - старший менеджер з логістики презентували сучасні високотехнологічні підприємства з виробництва пива, сформулювали фахові компетентності, необхідні для подальшої професійної діяльності, успішного кар’єрного зростання фахівців у сфері харчового виробництва, охарактеризували вимоги ринку праці.AB InBev Efes має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovickiy Kozel; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулівське Оригінальне». Компанія реалізує свою продукцію у більш, ніж 100 країн світу.AB InBev Efes успішна, ефективна, статусна компанія, цікава для працевлаштування випускників кафедри харчових технологій.

Студенти отримали ґрунтовні відповіді щодо можливості максимального розкриття свого потенціалу і отримання гідної винагороди.

Результатом обговорення позицій і потреб компанії AB InBev Efes, як стейкголдера, та професорсько-викладацького складу кафедри харчових технологій щодо визначення цілей освітньо-професійної програми підготовки фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти «Технології продуктів бродіння і виноробства» спеціальності 181 Харчові технології та формулювання програмних результатів навчання була внесена пропозиція доповнити дану освітньо-професійну програму дисципліною «Технологія солоду і пива».

Компанія AB InBev Efes Україна проводить відбір на стажування для випускників кафедри харчових технологій ХНТУ спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія» (бакалавр) та «Технології продуктів бродіння та виноробства» (магістр).