Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Всеукраїнська науково-практична конференція в Харківському державному університеті харчування і торгівлі

Всеукраїнська науково-практична конференція в Харківському державному університеті харчування і торгівлі

Студенти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Нагель Д. В., Ярцева Т.А., Уварова Т.В., Сєнічев Д.С. та освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» Суходоєва Ю.О., Манджевідзе А.М., Д’яченко Л.А., Котелевська Р.А. прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулась в Харківському державному університеті харчування і торгівлі 8 квітня 2020 року. Студенти представили результати досліджень майбутніх магістерських робіт, над якими вони плідно працюють.