Новини кафедри

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «СПІЛЬНА БЕЗПЕКОВА ТА ОБОРОННА ПОЛІТИКА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ: РОЗРОБКА ТА РЕАЛІЗАЦІЯ»

Гарант освітньо-професійної програми «Фінанси» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти, к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету Ірина СИСОЄНКО взяла участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Спільна безпекова та оборонна політика Європейського Союзу: розробка та реалізація», який відбувся 7 грудня 2022 року.

ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ДИПЛОМАМИ ПЕРЕМОЖЦІВ І ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ І СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У 2021/2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

На засіданні Вченої ради ХНТУ 20 грудня 2022 р. відбулося нагородження дипломами переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році.

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ФІНАНСОВА БЕЗПЕКА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ»

22 листопада 2022 р. к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування ХНТУ Оксана ПОСАДНЄВА взяла участь у науково-практичному семінарі «Фінансова безпека суб’єктів господарювання України в умовах гібридної війни», який був організований кафедрою фінансів, грошового обігу і кредиту Львівського національного університету імені Івана Франка.

ПІДСУМКИ ІІ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ»

Кафедрою фінансів, обліку та оподаткування 16-17 листопада 2022 р. проведено ІІ Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції».

НАУКОВА РОБОТА МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 072 «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ»

Наукова діяльність студентів кафедри фінансів, обліку та оподаткування здійснюється під керівництвом досвідчених викладачів, які спрямовують свої професійні знання на підвищення наукового потенціалу студентської молоді. Одним з пріоритетних напрямів наукової роботи є участь у науково-практичних конференціях.

КАФЕДРА ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету запрошує Вас взяти участь (безкоштовно) у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Формування новітньої парадигми управління публічними та приватними фінансами в Україні», що відбудеться 20 грудня 2022 року.

ВИРОБНИЧА (ПЕРЕДДИПЛОМНА) ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

Фахове навчання студентів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» передбачає проходження виробничої (переддипломної) практики, яка є невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців високого рівня в галузі фінансів, обліку та оподаткування.

ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАУКОВОМУ ЗАХОДІ «МІЖНАРОДНІ САНКЦІЇ ТА РОЗШУК АКТИВІВ»

04 листопада 2022 року д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансів, обліку та оподаткування Лариса СІДЕЛЬНИКОВА та к.е.н., доцент, доцент цієї ж кафедри Таміла ЧИЖОВА взяли участь в циклі наукових заходів «Міжнародні санкції та розшук активів», які проходили на базі кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Львівського національного університету імені Івана Франка.

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ У ФОРУМІ «РОЗВИТОК МИТНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ»

Гарант освітньо-професійної програми «Фінанси» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти, к.е.н., доцент, заступник завідувача кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ірина СИСОЄНКО взяла участь у науково-практичному форумі «Розвиток митної політики України в умовах євроінтеграції», який відбувся 20 жовтня 2022 року.

БЕЗКОШТОВНА ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ

«Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

27 вересня 2022 року к.е.н., доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Олена ЄРЕМЯН взяла участь в онлайн-семінарі з підвищення кваліфікації від Державної наукової установи «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» на тему: «ЦИФРОВА НАУКА ТА ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ РОБОТИ З ТЕКСТОВИМИ ДАНИМИ».

РЕЗУЛЬТАТИ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

Добігає кінця вступна кампанія 2022 року на спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», яка пройшла в складний, відповідальний для нашої країни і всього цивілізованого світу час.

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ

З 23 червня по 21 серпня 2022 року заступник завідувача кафедри фінансів, обліку та оподаткування з навчально-методичної роботи, к.е.н., доцент Ірина СИСОЄНКО взяла участь у дистанційному навчанні за програмою підвищення кваліфікації «ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ GOOGLE ДЛЯ ОСВІТИ» та «МОЖЛИВОСТІ YOUTUBE ДЛЯ ОСВІТИ», а саме:

Участь д.е.н., професора Лариси СІДЕЛЬНИКОВОЇ у засіданні Громадської ради при Державній аудиторській службі України

19 серпня 2022 року відбулося чергове засідання Громадської ради при Державній аудиторській службі України, участь у якому взяла завідувач кафедри фінансів, обліку та оподаткування, д.е.н., професор Лариса СІДЕЛЬНИКОВА, яка є членом Громадської ради при Держаудитслужбі згідно з наказом ДАСУ від 04.01.2020 року № 1.

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Фінансові інструменти сталого розвитку держави в умовах системної економічної трансформації», що відбудеться 22 червня 2022 року.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

1. Публічні фінанси в умовах інституційної трансформації.

2. Банківська система та її роль у забезпеченні економічної стабільності держави.

3. Стратегії трансформації страхового ринку в умовах нестабільності соціально-економічного розвитку.

4. Проблеми та перспективи розвитку фондового ринку в умовах фінансової глобалізації.

5. Методи та технології управління фінансовою діяльністю суб’єктів господарювання.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Форма участі: дистанційна.

Форма оплати: безкоштовна.

Кінцевий термін подачі матеріалів: 22.06.2022 року (включно).

Більш детальну інформацію наведено в інформаційному листі