Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Випуск магістрів кафедри харчових технологій: шлях в успішне життя розпочато!

Випуск магістрів кафедри харчових технологій: шлях в успішне життя розпочато!

ВИПУСК МАГІСТРІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ШЛЯХ В УСПІШНЕ ЖИТТЯ РОЗПОЧАТО!
18 грудня 2020 року на кафедрі харчових технологій завершився захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ освітньо-професійних програм «ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА» та «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ». Діапазон наукових досліджень, висвітлених магістрами на захисті, був достатньо широким та охоплював різні напрямки харчових технологій.Традиційно, підбиваючи підсумки захисту, всіх присутніх привітав доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій Микола Іванович Валько та зазначив, що університет і кафедра пишається досягненнями наших студентів, побажав всім вдалих рішень та професійних злетів кожному і наголосив, що двері університету і кафедри завжди відчинені для них.

Шановні випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху!Згадуйте з теплом найкращі роки свого життя, проведені в університеті!Розвивайте харчову промисловість, зміцнюйте вітчизняну економіку, підвищуйте авторитет нашої держави!Бажаємо всім міцного здоров’я, миру і добра, нових творчих досягнень, здійснення всіх мрій і життєвих планів! Не забувайте про свою ALMA MATER та з гордістю промовляйте: "Я ВИПУСКНИК КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХНТУ!"