Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Практичне заняття у виробничих умовах

Практичне заняття у виробничих умовах

Для студентів 4 курсу ОПП «Харчові технології та інженерія» 25 березня 2021 року було проведено практичне заняття з дисципліни «Технологія консервування» на підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна». Студенти мали можливість оцінити переваги сучасного обладнання для асептичного консервування томатної пасти з метою збільшення програми виробництва продукції. Від головного технолога Довгої Ірини Олександрівні студенти отримали практичні рекомендації, які підвищать рівень їх професійної компетентності для виконання науково-дослідних та організаційно-технологічних функцій.

Після проведення практичного заняття начальник відділу кадрів Юхніна Віра Володимирівна ознайомила студентів з вимогами щодо випускників з боку роботодавців та перспективами працевлаштування. Для студентів було проведено оцінювання рівня їх знань з метою виявлення сильних та слабких сторін організації освітнього процесу для удосконалення робочих програм дисципліни та тем курсових проектів.

Поєднання теоретичної і практичної підготовки, інтеграція навчання з науково-дослідною та експериментальною роботою сприятимуть практичній спрямованості навчання, активному пошуку й упровадженню нетрадиційних форм і методів навчання здобувачів, формуванню цілісної особистості майбутніх фахівців. Цікаві приклади, професійний аналіз і коментарі спеціалістів заводу зробили заняття надзвичайно цікавим та корисним.

Викладачі та студенти кафедри ХТ вдячні керівництву підприємства ПВКФ «Пані Крістіна» за проведені практичні заняття та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.