Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Екскурсія на ПрАТ «Хлібозавод №2», м. Херсон

Екскурсія на ПрАТ «Хлібозавод №2», м. Херсон

Екскурсія на ПрАТ «Хлібозавод №2», м. Херсон

Хліб – усьому голова!

Студенти спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Харчові технології) 02.06.2021р. відвідали провідне хлібопекарне підприємство нашого міста – ПрАТ «Хлібозавод №2».

Екскурсія проводилась для студентів 1 та 2 курсу з метою ознайомлення особливості виробництва хлібобулочних виробів та технологічних процесів. Екскурсія розпочалася з проходження техніки безпеки, після чого в.о. начальника лабораторії Веденко Альбіна Сергіївна ознайомила студентів з асортиментом продукції та повним циклом виробництва хлібобулочних виробів від замішування тіста до пакування готової продукції.

Студенти ознайомилися з хлібобулочними виробами: тостового виду, фінського виду, виробів з курагою і родзинками, різними зернами і горіхами. Особливий інтерес студенти проявили до технологічних ліній виробництва круасанів та булочок, «чіабатти» з додаванням томатів та цибулі обсмаженої, а також нового асортименту хліба «Шведський» та «Литовський», аналоги яких не представлені на півдні України. Це заварні види, вироблені на спеціальних заквасках, які є дуже корисними. Спеціалісти підприємства поділилися зі студентами своїм професіоналізмом та дотриманням в роботі таких цінностей: результативність, інноваційність, командна робота, соціальна відповідальність.

Екскурсія дала можливість студентам поглибити та закріпити теоретичні знання з професійних дисциплін та ознайомитись з майбутнім місцем роботи.
Викладачі та студенти кафедри Харчових технологій вдячні керівництву підприємства ПрАТ «Хлібозавод №2 за проведену екскурсію та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

.