Головна

Structure / Кафедри університету / Автоматизації, робототехніки і мехатроніки / Новини кафедри / Відвідування студентами груп 1Ім та 1М кафедри АРМ музею університету.

Відвідування студентами груп 1Ім та 1М кафедри АРМ музею університету.

З метою ознайомлення з історією та сучасністю Херсонського національного технічного університету 9 вересня було організовано відвідування студентами груп 1Ім та 1М кафедри АРМ музею університету. Для цього попередньо було домовлено і здійснено запис на екскурсію з директором музею В.В. Біляєвою.

З метою ознайомлення з історією та сучасністю Херсонського національного технічного університету 9 вересня було організовано відвідування студентами груп 1Ім та 1М кафедри АРМ музею університету.

Для цього попередньо було домовлено і здійснено запис на екскурсію з директором музею В.В. Біляєвою.

Від директору музею студенти дізналися про історію університету: створення університету, визначні постаті, шлях становлення від консультативного центру до національного університету.

Далі екскурсія продовжилася ознайомленням з сучасною структурою університету, факультетами та їх основною діяльністю і напрямами їх подальшого розвитку.

Потім була розповідь про видатних випускників, студентів, спортсменів, воїнів. На інформативних стендах студенти побачили нагороди і кубки за здобутки у різні часи.

Наприкінці екскурсії у відвідувачів була можливість поставити запитання, на які отримали відповіді. Від екскурсії студенти отримали неймовірне задоволення.

На завершення зустрічі студенти подякували Бєляєву Валерію Валеріївну за проведену екскурсію та зробили запис у книзі відгуків.