Виробнича екскурсія до компанії ЮГСВЕТ

14 вересня студенти групи 1Амб спеціальності 151 автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології здійснили екскурсію на виробництво групи компаній ЮГСВЕТ. Студенти ознайомилися із складом виробництва і продукцією що випускається, спостерігали за роботою працівників на робочих місцях які демонстрували в дії сучасне обладнання.

14 вересня студенти групи 1Амб спеціальності 151 автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології здійснили екскурсію на виробництво групи компаній ЮГСВЕТ. Студенти ознайомилися із складом виробництва і продукцією що випускається, спостерігали за роботою працівників на робочих місцях які демонстрували в дії сучасне обладнання. Інструктаж з техніки безпеки і що до правил поводження на виробництві нам люб'язно провела інженер з охорони праці Полуніна Ірина Валентинівна.Начальники кожного з підрозділів підприємства дуже цікаво розповідали про виробництво і демонстрували проекти, над якими сьогодні працюють. Студенти були зацікавлені, адже вони бачили можливі в майбутньому робочі місця для себе, і ставили багато запитань. Приємно було зустріти серед персоналу підприємства випускників своєї кафедри і студентів. Маємо надію що наша дружня співпраця з виробництвом ЮГСВЕТ продовжиться і надалі.

Новини.14 вересня студенти групи 1Амб спеціальності 151 автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології здійснили екскурсію на виробництво групи компаній ЮГСВЕТ. Студенти ознайомилися із складом виробництва і продукцією що випускається, спостерігали за роботою працівників на робочих місцях які демонстрували в дії сучасне обладнання. Інструктаж з техніки безпеки і що до правил поводження на виробництві нам люб'язно провела інженер з охорони праці Полуніна Ірина Валентинівна.Начальники кожного з підрозділів підприємства дуже цікаво розповідали про виробництво і демонстрували проекти, над якими сьогодні працюють. Студенти були зацікавлені, адже вони бачили можливі в майбутньому робочі місця для себе, і ставили багато запитань. Приємно було зустріти серед персоналу підприємства випускників своєї кафедри і студентів. Маємо надію що наша дружня співпраця з виробництвом ЮГСВЕТ продовжиться і надалі.