Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Міжнародна осіння школа Жана Моне І Міжнародна науково-практична конференція

Міжнародна осіння школа Жана Моне І Міжнародна науково-практична конференція

Викладачі та студенти кафедри харчових технологій взяли участь у Міжнародній осінній школі Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів» та I Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», які відбулися 29-30 листопада 2021 р. в Національному університеті харчових технологій.

Заходи відбувались в рамках проєкту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE).

Під час роботи школи були представлені доповіді фахівців та учених з країн Європейського Союзу, провідних закладів вищої освіти України, представників компаній харчової промисловості.

В ході конференції розглянуто актуальні питання та результати досліджень щодо регулювання використання, практичних рекомендацій застосування, контролю харчових добавок в різних галузях харчової промисловості країн Європейського Союзу та України.