Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

21-22 грудня 2021 року на кафедрі харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійних програм «Технології продуктів бродіння і виноробства» та «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».

Державна екзаменаційна комісія відзначила високий рівень кваліфікаційних робіт, їх практичну значущість та спрямованість на вирішення актуальних виробничих проблем харчових підприємств і організацій.

Підбиваючи підсумки захисту, всіх присутніх привітав доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій Микола Іванович Валько та зазначив, що студенти успішно виконали план навчання, володіють необхідними знаннями і вміннями, а магістерські роботи відповідають встановленим вимогам. Він привітав магістрів і побажав успішного майбутнього.

Щиро вітаємо студентів з успішним захистом та бажаємо подальшого професійного зростання і успіхів!