Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Відкрита лекція доцента кафедри харчових технологій Зубкової К.В.

Відкрита лекція доцента кафедри харчових технологій Зубкової К.В.

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗУБКОВОЇ К.В.

ПРИСВЯЧЕНА ХАРАКТЕРИСТИЦІ ТА ВИДАМ ТАРИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ У КОНСЕРВНОМУ ВИРОБНИЦТВІ

13 лютого 2023 р. к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Зубкова Катерина Віталіївна провела відкриту он-лайн лекцію з дисципліни "Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва" для студентів І скороченого та ІІ курсів (групи 1ХТ(с), 2ХТ).

Крім студентів, на відкритій лекції були присутні викладачі кафедри харчових технологій: д.т.н., професор Валько М.І., к.т.н., доцент Мамай О.І., к.т.н., доцент Стоянова О.В., а також начальник навчального відділу к.т.н., доцент Погребняк І.Ф.

Заявлена тема: «Характеристика та види тари, що використовується у консервному виробництві» викликала зацікавленість у студентів і викладачів. Лекція була присвячена характеристиці і використанню різних видів тари у консервному виробництві, їх перевагам та недолікам.

Лекція супроводжувалась конкретними прикладами, які демонстрували види тари, їх дефекти, способи виготовлення та брак, що може виникнути у виробництві та під час використання консервної тари. Лектором було використано сучасні методи навчання з використанням інформаційних технологій.

Завдяки проведенню он-лайн лекції з використанням платформи Moodle присутні отримали доступ до лекційного і практичного матеріалу за розглянутою темою та фото для ілюстрації окремих прикладів. Проведена лекція була змістовною, мала логічну побудову та була прочитана на високому професійному рівні.

Доцент кафедри

харчових технологій ХНТУ

к.т.н. Ольга МАМАЙ