Головна

Structure / Кафедри університету / Менеджменту та маркетингу / Новини кафедри / ЯК ЗРОСТАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ-ЛОГІСТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 073 «МЕНЕДЖМЕНТ»?

ЯК ЗРОСТАЮТЬ МОЖЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ СТУДЕНТІВ-ЛОГІСТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 073 «МЕНЕДЖМЕНТ»?

Кафедра менеджменту, маркетингу і туризму готує випускників освітньої програми «Логістика» до професійної самореалізації в майбутньому, адаптуючи їх до нової непростої та стресової реальності.

Сьогодні через протистояння України та Росії ще більш очевидним стає підвищення ролі логістики та оптимізації бізнес-процесів, в тому числі, в сфері безпеки країни. Теперішній етап розвитку українського суспільства та безпосередньо логістичної галузі характеризується трансформацією значимих для людини цінностей, мотивів, професійних позицій та переконань – як можливий шлях активізації професійної самореалізації особистості.

Ринок праці і раніше характеризувався високою потребою в фахівцях сфери логістики, але був стихійним і не мав збалансованого характеру. За сучасних умов роль логістики значно зросла та стала конкурентною перевагою бізнесу, що відобразилось на підвищенні рейтингу в ТОП перспективних професій на майбутнє.

Серйозним викликом для логістичних компаній та випробуванням для бізнесу стала нагальна необхідність збереження безперервності своєї роботи, загальної консолідації, максимально швидкого прийняття рішень та переформатування логістики з врахуванням війни й відновлення країни у майбутньому.

Все це вимагає адекватних знань і вмінь у молодих спеціалістів, які мають розуміння та здатність швидкої адаптації до нових умов інтеграції учасників логістичних ланцюгів між собою з використанням технологічних можливостей в галузі новітніх інформаційних технологій. А також важливими є навички психологічної стійкості, високої працездатності, адаптивності та професійної гнучкості.

Військові умови сьогодення істотно ускладнюють професійну діяльність молодого фахівця з логістики, яка характеризується надзвичайно високою відповідальністю, проте, вони не лякають студентів-логістів спеціальності 073 «Менеджмент», а навпаки вселяють надію на нові можливості для самореалізації.