Головна

Structure / Кафедри університету / Менеджменту та маркетингу / Новини кафедри / Захист дипломних робіт магістрів зі спеціальності 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 242 «Туризм»

Захист дипломних робіт магістрів зі спеціальності 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 242 «Туризм»

15-16 грудня 2022 р. відбулась робота атестаційних комісій із захисту кваліфікаційних робіт магістра зі спеціальностей 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 242 «Туризм» під головуванням к.е.н., доц. Волкової О.В. та д.е.н., проф.. Сідельнікової Л.П. відповідно. До складу комісій увійшли викладачі кафедри менеджменту, маркетингу і туризму.

До розгляду атестаційних комісій було представлено 11 випускних робіт за освітньо-професійними програмами «Бізнес-адміністрування», «Логістика», «Маркетинг» та «Туризм». Всі роботи відповідають вимогам підготовки здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальностями 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» та 242 «Туризм», виконані на актуальні теми, пройшли перевірку на наявність академічного плагіату та мають авторські елементи наукової новизни.

За результатами проведених засідань члени атестаційних комісій відзначили чітку організацію підготовки до захисту та високий рівень знань студентів-випускників, якість їх публікацій, активність у науковому пошуку кафедри менеджменту, маркетингу і туризму. Результати кваліфікаційних робіт мають практичну спрямованість та можуть бути впроваджені в діяльність досліджуваних підприємств регіону.

Дорогі випускники! Вітаємо вас з успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт! Бажаємо вдалого працевлаштування, професійної самореалізації та успіхів на життєвому шляху!