Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ПРОЙШЛА ОНЛАЙН-КУРС «ДІЛОВЕ СПІЛКУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЮ»

ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ПРОЙШЛА ОНЛАЙН-КУРС «ДІЛОВЕ СПІЛКУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЮ»

12 квітня 2023 року к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Тетяна ПІНЧУК завершила онлайн-курс «Ділове спілкування українською».

Сучасна українська мова - відкрита й динамічна. Змінюється словник, з’являються нові терміни в різних сферах суспільної комунікації. Необхідно реагувати на зміни в сучасній мовно-писемній практиці. Також кожна мова засвоює іншомовні елементи, які, стаючи частиною української мовної системи, поступово адаптуються до української фонетики, морфології, орфографії.

Онлайн-школа Ксенії ТАРАНЕНКО ставить собі на меті не тільки популяризацію української мови, а й поглиблення навичок спілкування та писемності, враховуючи вимоги сучасного Українського правопису.

Тетяна ПІНЧУК пройшла онлайн-курс «Ділове спілкування українською», про що отримала відповідний сертифікат.

Викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування постійно підвищують свою кваліфікацію, що дозволяє вдосконалювати навчальний процес підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».