Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Участь викладача Зубкової К.В. у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Дні нутриціології та дієтології в Одесі»

Участь викладача Зубкової К.В. у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Дні нутриціології та дієтології в Одесі»

 

Участь викладача кафедри харчових технологій Зубкової Катерини Віталіївни у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Дні нутриціології та дієтології в Одесі»

2 та 3 березня 2023 року к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Зубкова Катерина Віталіївна прийняла участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Дні нутриціології та дієтології в Одесі». Під час заходу спікери представили найновішу інформацію на теми :

✔️Дефіцитні харчові стани – можливості запобігання і лікування;

✔️Нові можливості застосування нутрицевтиків, ефективність та безпечність дієтичної саплементації;

✔️Нутритивна підтримка та дієтотерапія у клініці внутрішньої медицини;

✔️Особливості харчування при особливих фізіологічних станах та у різних вікових групах;

✔️Global Omega-3 Day – Всесвітній день Омега-3 ПНЖК.

За підсумком семінару було проведено тестування (понад 75% правильних відповідей на тестові завдання) та отримано сертифікат №2023-1043-5500908-100326, що підтверджує участь Зубкової Катерини Віталіівни у роботі науково-практичного семінару з міжнародною участю «Дні нутриціології та дієтології в Одесі». Захід внесено до Переліку заходів БПР 2023 року під номером 5500908.