Головна

Structure / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

Участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року в.о. завідувача кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції к.т.н. Людмила Салєба та к.т.н., доцент кафедри Олександра Куник взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка проводилась Національним університетом харчових технологій м. Київ у дистанційному форматі.

На конференції обговорювались сучасні тенденції та стратегії розвитку промислового та крафтового виробництва, інновації в харчових технологіях для НоReCa в туризмі та були представлені наукові здобутки академічної спільноти НУХТ, профільних національних та закордонних університетів, представників промислових та крафтових підприємств, туристичних організацій, учасників ринку HоRеCа та суміжних галузей.