Головна

Structure / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / Освітня програма «Комп’ютерні системи та мережі» для бакалаврів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» в ХНТУ

Освітня програма «Комп’ютерні системи та мережі» для бакалаврів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» в ХНТУ

Плануєте вступати до ХНТУ?

Мрієте отримати сучасну професію в галузі ІТ-технологій? Тоді ласкаво просимо до нас! Кафедра інформаційних технологій ХНТУ здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців зі спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 126 «Інформаційні системи та технології». Для тих абітурієнтів, які будуть вступати до ХНТУ в 2022 році для отримання освітнього ступеня бакалавра, на спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» відкрито нову освітню програму «Комп’ютерні системи та мережі», де особливу увагу буде приділено тим фаховим питанням і завданням, для вирішення яких потрібні фундаментальні знання, вміння та навички з комп’ютерних систем і мереж.
Після завершення навчання, кожен випускник гарантовано зможе отримати цікаву та перспективну роботу з високою заробітною платою, можливістю швидкого кар’єрного зростання та співробітництва з провідними ІТ-компаніями світу. Прагнення йти крок у крок із розвитком науково-технічного прогресу стимулює сучасні підприємства й організації систематично здійснювати модернізацію комп’ютерних систем і мереж. Відповідно, на ринку праці стабільно зростає попит на тих фахівців з комп’ютерної інженерії, які спеціалізуються на комп’ютерних системах і мережах.
Під час навчання на освітній програмі «Комп’ютерні системи та мережі», студенти мають можливість отримати всебічну підготовку: поглиблено вивчити сучасну теорію з фаху; виконати лабораторні практикуми для отримання умінь і навичок розв’язування типових фахових задач; пройти виробничі практики на підприємствах і в організаціях під керівництвом провідних спеціалістів; взяти участь у численних зустрічах-знайомствах із потенційними роботодавцями; долучитися до науково-дослідної роботи кафедри та набути досвіду участі в роботі науково-практичних конференцій і семінарів тощо.
У підсумку проходження навчання ви отримаєте такі здобутки: всебічні дієві знання з апаратного, програмного й інформаційного забезпечення комп’ютерних систем і мереж; уміння виконувати розробку, впровадження, адміністрування, виробничу експлуатацію, дослідження та моделювання комп’ютерних систем і мереж; гарантовану можливість успішного працевлаштування.