Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / НА КАФЕДРІ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ВІДБУВСЯ УСПІШНИЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВ

НА КАФЕДРІ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ВІДБУВСЯ УСПІШНИЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВ

Незважаючи на складність дистанційного навчання та керівництва кваліфікаційними роботами, кафедра фінансів, обліку та оподаткування успішно завершила фінальний етап магістерської підготовки. 23 та 24 січня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів двох спеціальностей: 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Головою Екзаменаційної комісії кафедра запросила кандидата економічних наук, випускницю кафедри, а нині - директора виробничого комплексу «Програма «Мед» ТОВ «ГКС УА» Наталію ЯВОРСЬКУ.

Роботи, представлені на розгляд комісії здобувачами спеціальності 071 «Облік і оподаткування», виконані на фундаментальні, інноваційні та актуальні теми і містять власне авторське бачення щодо напрямів оптимізації обліку, аудиту і аналізу на підприємствах різних галузей економіки.

Магістри спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» продемонстрували свої вміння застосовувати теоретичні знання в практичній діяльності у фінансовій галузі, що свідчить про їхні перспективні можливості в подальшому працевлаштуванні за фаховою спеціальністю.

Теми кваліфікаційних робіт магістрів виявились не лише актуальними, але й такими, що відповідають сучасним реаліям, сприяючи сталому розвитку. Виступи під час захисту робіт були підкріплені інформативними презентаціями, які структуровані таким чином, що присутні змогли отримати повноцінне та точне уявлення про проведені здобувачами вищої освіти дослідження.

За результатами відмінного навчання, успішного захисту кваліфікаційних робіт, вагомих наукових здобутків та активної участі у громадській діяльності кафедри і факультету студентки спеціальності 071«Облік і оподаткування» - Поліна МАЛІНОВСЬКА та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» - Світлана РУДИК та Анастасія ГОЛОВА отримали дипломи з відзнакою.

Екзаменаційна комісія дійшла висновку, що кваліфікаційні роботи магістрів виконані на високому науково-методичному рівні, а студенти заслуговують присвоєння кваліфікації:

- для спеціальності 071 - магістра обліку і оподаткування;

- для спеціальності 072 - магістра фінансів, банківської справи та страхування.

Шановні випускники! Вітаємо вас і щиро зичимо успішної реалізації отриманих під час навчання в ХНТУ знань та вмінь! Бажаємо вам успіхів у майбутніх кар’єрних звершеннях і наукових дослідженнях та завжди чекаємо нових зустрічей!!!