Головна

Structure / Кафедри університету / Food technologies / Новини кафедри / Проходження англомовного курсу «Інновації та підприємництво» на освітній платформі NAVOICA

Проходження англомовного курсу «Інновації та підприємництво» на освітній платформі NAVOICA

Доценти кафедри Харчових технологій Ольга Стоянова та Катерина Зубкова разом зі здобувачами успішно пройшли англомовний курс на загальнонаціональній польській освітній платформі NAVOICA «Інновації та відприємництво», який розробили Львівська політехніка спільно з Краківським економічним університетом (Польща) та Університетом прикладних наук у м. Люцерн (Швейцарія).

Онлайн-курс «Інновації та підприємництво» є невід’ємним компонентом навчальної програми DISCO, яка розроблена для студентів, викладачів і неакадемічних працівників вищих навчальних закладів. Його основна мета — сприяти підприємництву шляхом розвитку цифрових інновацій, креативності, стійких ідей і глобальних бізнес-послуг у різних секторах і дисциплінах. Курс наголошує на академічному підприємництві, цифрових винаходах, стійких інноваціях і глобальних бізнес-послугах шляхом використання педагогічного контенту з Норвегії, Польщі, Швейцарії та України.

Викладачі та студенти отримали нові актуальні знання