Структура / Відділи / Бібліотека ХНТУ / Новини / «Неперевершене мистецтво кулінарії» |
![](/var/ezwebin_site/storage/images/content/view/full/68061/491985-1-ukr-UA/Neperevershene-mistectvo-kulinariyi_medium.jpg)
«Неперевершене мистецтво кулінарії»
Дата 02.04.2021 14:11
1.04.2021р. на кафедрі Програмних засобів і технологій було проведено черговий «ЧайКофський-семінар» на тему «Неперевершене мистецтво кулінарії». На заході були присутні студенти груп 3ПР1,2 та 4ПР1,2. Доцент Козуб Н.О. розповіла про необхідність здорового харчування; ст.викладач Боскін О.О. поділився своїм досвідом приготування деяких страв; доцент Захарченко Р.М. – про особливості приготування солінь і варення; доцент Кірюшатова Т.Г. продемонструвала переваги красивого сервірування приготованих страв. Зав. відділом бібліотеки Рибалка Л.П. зробила огляд літератури за темою семінару і розповіла цікаві історії зі світу кулінарії. Активну участь у підготовці і проведенні семінару приймали зав. лабораторіями Дмитрієв В.О., ст.лаборант Крючковська Р.О., аспіранти Штуца О.В., Чорний Д.О.
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/m/492049-1-ukr-UA/m_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/p/492039-1-ukr-UA/p_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/u/492013-1-ukr-UA/u_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/e/492009-1-ukr-UA/e_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/i/492026-1-ukr-UA/i_medium.jpg)
![](/var/ezwebin_site/storage/images/media/images/mm2/492022-1-ukr-UA/mm_medium.jpg)