Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Увага! Проводиться обговорення проєктів освітньо-професійних програм |
![](/var/ezwebin_site/storage/images/content/view/full/58023/430816-2-ukr-UA/Uvaga!-Provodit-sya-obgovorennya-proektiv-osvitn-o-profesijnih-program_medium.jpg)
Увага! Проводиться обговорення проєктів освітньо-професійних програм
Дата 26.02.2020 12:10
Обговорення проєктів освітньо-професійних програм
1. ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня і другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»;
2. ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» першого (бакалаврського) рівня і другого (магістерського) рівня вищої освіти і ОП «Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія»
ОП розміщено на веб-сайті ХНТУ. Адреса веб-сторінок:
Освітньо-професійна програма Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (бакалавр)
Освітньо-професійна програма Технологічна експертиза та безпека харчової продукції (бакалавр)
Освітньо-професійна програма Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва (магістр)
Освітньо-професійна програма Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (магістр)
Освітньо-професійна програма Технологічна експертиза та безпека харчової продукції (магістр)
Зауваження і пропозиції усіх зацікавлених сторін, зокрема стейкхолдерів, надсилати на адресу кафедри ХТЕБХП ximtabs@kntu.net.ua