Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Зустріч студентів спеціальності 051 «Економіка» з начальником фінансово-аналітичного відділу ТОВ «Полімер-лак»

Зустріч студентів спеціальності 051 «Економіка» з начальником фінансово-аналітичного відділу ТОВ «Полімер-лак»

На кафедрі економіки, підприємництва та економічної безпеки вже стало приємною традицією організовувати зустрічі студентів спеціальності 051 «Економіка» з нашими випускниками – досвідченими фахівцями, роботодавцями з різних напрямків економічної діяльності.

2 листопада 2021 р. кафедрою економіки, підприємництва та економічної безпеки проведено зустріч студентів спеціальності 051 «Економіка» з нашою випускницею 2014 р. Оленою Бембель, яка зараз працює начальником фінансово-аналітичного відділу в ТОВ «Полімер-Лак». Через карантинні обмеження, спричинені пандемією COVID-19, зустріч провели у онлайн-форматі на платформі Zoom.

На зустрічі Олена Бембель розповіла про те, що потрібно знати на посаді аналітика, економіста, які особистісні навички потрібні, вивчення яких дисциплін сприяло успішному, прогресивному просуванню обраним професійним шляхом, поділилась досвідом реалізації власної трудової кар'єри. Зустріч виявилася дійсно цікавою і корисною для наших студентів.

Дуже приємно, що випускники нашої магістерської програми не забувають про нас, і діляться своїми успіхами зі здобувачами молодших курсів.

Шановні випускники, завжди раді бачити вас!