Головна

Структура / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / Співробітництво з міжнародною IT-компанією EРAM Systems

Співробітництво з міжнародною IT-компанією EРAM Systems

За даними аналітиків, IT-індустрія щорічно зростає на 25-30%, при цьому нестача висококваліфікованих кадрів складає 50 - 100 тисяч осіб.

За даними Djinni, популярного сайту для анонімного пошуку роботи у ІТ в Україні, зараз кількість вакансій на 34% перевищує кількість шукачів. Сьогодні IT-індустрія є одним із найбільш динамічних секторів економіки. Пандемія прискорила діджиталізацію бізнесу та послуг у всьому світі, тож галузь зараз зростає вибуховими темпами, що потребує десятків тисяч фахівців. Колаборація академічного середовища з ІТ-компаніями дозволяє нівелювати дисбаланс на ринку праці України та заповнити цю нестачу.

Для кафедри інформаційних технологій #ХНТУ підписання меморандуму про співпрацю з міжнародною IT-компанією #EРAM_Systems – розширення горизонту практичної та інноваційної складової освітнього процесу. З нового навчального року до освітньої програми 123 «Комп’ютерна інженерія» магістерського рівня вже доданий модуль дисциплін в рамках Epam ABS Academy, направлений на підготовку DevOps-фахівців. І це тільки початок плідної співпраці.

Мета - це шлях у часі. (Карл Ясперс )

Детальніше за посиланням: http://kntu.net.ua/.../HNTU-spivpracyuvatime-z...