Головна

Структура / Кафедри університету / Менеджменту, маркетингу і туризму / Новини кафедри / Екскурсія студентів та викладачів кафедри менеджменту, маркетингу і туризму на Херсонське представництво Групи компаній «ЮГСВЕТ»

Екскурсія студентів та викладачів кафедри менеджменту, маркетингу і туризму на Херсонське представництво Групи компаній «ЮГСВЕТ»

15 грудня 2021 року з метою підвищення практичного рівня професійних знань та подальшого працевлаштування здобувачі вищої освіти ХНТУ спеціальності 075 «Маркетинг» та 073 «Менеджмент» разом із в.о. завідувача кафедри менеджменту, маркетингу і туризму Русланом Набокою, доцентом Вікторією Шукліною, старшим викладачем Оксаною Чепуровою в рамках запланованих кафедральних заходів відвідали з екскурсією Херсонське представництво Групи компаній «ЮГСВЕТ».

Студентів та викладачів ХНТУ гостинно зустріла HR-менеджер Херсонського представництва Групи компаній «ЮГСВЕТ» Олена Павлик, яка розповіла про історію створення та розвитку підприємства.

Група компаній «ЮГСВЕТ» – експерт із гуртових продажів світлотехнічної, кабельно-провідникової, електротехнічної продукції та автоматики, а також із комплексного обслуговування проєктів, що успішно працює на ринку України з 2002 року. Підприємство має великий досвід – понад 60 виконаних проєктів «під ключ»; розгалужену мережу представництв по Україні; високий технічний рівень забезпечення співробітників; злагоджену команду фахівців; індивідуальний підхід у вирішенні нестандартних ситуацій; максимальне задоволення потреб клієнта; найбільш вигідні ціни та гнучку систему знижок.Своєю міciєю компанія визначила об’єднання виробників електротехнічної продукції та кінцевого споживача з метою налагодження тісних взаємовигідних відносин і формування єдиного професійного простору фахівців галузі під гаслом: «Робота з нами – це економія Вашого часу та коштів! Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!».Екскурсія підприємством розпочалася з відвідування адміністративного офісу. Менеджери з постачання, логісти та працівники комерційного відділу розповіли про особливості праці на своїх посадах, звернули увагу студентів на важливість вищої освіти як базового старту для професійної діяльності.

Пані Олена розповіла про структуру організації маркетингової діяльності, напрями її реалізації в межах представництва. Студенти були приємно вражені, що на підприємстві з успіхом працюють випускники кафедри менеджменту, маркетингу і туризму ХНТУ: Марія Резнік, Дар’я Дарбінян та Андрій Ісаєнко.

У своєму зверненні до студентів Марія Резник порадила їм постійно оволодівати новими знаннями, брати участь у наукових гуртках кафедри та різних проектах для підвищення рівня професійної компетентності.Надалі екскурсія проходила на виробничих ланках підприємства. Перед їх відвідуванням інженером з охорони праці Іриною Полуніною був проведений інструктаж з техніки безпеки та правил поводження на виробничому підприємстві.

З роботою цеху "Тесла-Монтаж" учасників екскурсії ознайомив начальник дільниці проєктування, виробництва та випробування електрощитового обладнання Олексій Сімейко. Він розповів про комплексні послуги з проєктування, пусконалагодження і електромонтажу та успішну реалізацію електротехнічних проєктів "під ключ" для промислових і приватних об'єктів.

З особливостями постачання електротехнічної, кабельно-провідникової, світлотехнічної продукції та процесами власного виробництва «розумного освітлення» і металоконструкцій розповіли начальник СМД цеху Борис Кедровський та інженер Дмитро Кулаков.

Здобувачі вищої освіти ознайомились з основним обладнанням виробничих цехів та особливостями логістичних процесів щодо забезпечення необхідними матеріалами і комплектуючими. Студентів і викладачів зацікавили умови використання роботів на окремих ланках виробництва, перспективи розширення сфер їх застосування.

На завершення екскурсії, в теплій атмосфері відкритого спілкування студенти мали змогу отримати відповіді на питання щодо технології продажів світлотехнічної продукції підприємства за кордон, наявності у підприємства транспортних партнерів, вартості власних проектних робіт підприємства, обсягів компенсації персоналу за роботу в особливих умовах. Також представники підприємства розповіли про цікаві корпоративні заходи для навчання та розвитку персоналу. Кафедра менеджменту, маркетингу і туризму вдячна колективу Херсонського представництва Групи компаній «ЮГСВЕТ» за проведену екскурсію, надану можливість ознайомитись з особливостями сучасних виробничих та логістичних процесів, організацією маркетингової діяльності підприємства.До нових зустрічей! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.