Головна

Структура / Кафедри університету / Менеджменту, маркетингу і туризму / Новини кафедри / Вступна кампанія до магістратури ХНТУ. Підготовка фахівців за ОП «Туризм» здійснюється на кафедрі «Менеджменту, маркетингу і туризму».

Вступна кампанія до магістратури ХНТУ. Підготовка фахівців за ОП «Туризм» здійснюється на кафедрі «Менеджменту, маркетингу і туризму».

Навчання за освітньою програмою «Туризм» дозволить пізнати культуру народів світу, удосконалити комунікативні навички, набути навичок опанування технології розробки туристичних продуктів для залучення іноземних туристів в Україну – країну, яка переможе світового терориста та агресора.
Щоб мати потужну туристичну країну завтра, до розбудови її туристичної галузі слід долучитися вже сьогодні.

Бути фахівцем у туризмі – це означає поєднати свою любов до подорожей з майбутньою професією, адже робота повинна приносити не тільки матеріальні блага, а й моральне задоволення. Це означає бути спеціалістом, який дасть можливість кожному українцю побачити весь світ, а також відкрити красу України для всього світу.
Дана освітня програма має широкі можливості працевлаштування – можна створити власний бізнес в туристичній сфері, можна працювати на туристичних підприємствах, в готелях, в інформаційно-екскурсійних центрах, бути гідом-перекладачем, трансферним гідом, працювати в транспортних компаніях-перевізниках, займатися туристичним маркетингом і менеджментом.
Наші студенти мають можливості поїхати на міжнародну практику у Болгарію, Туреччину, Грецію, побачити як живуть люди в інших країнах, отримати досвід роботи, працевлаштуватися, стати незалежними від батьків.
Сфера туризму є чудовою можливостю приєднатися до відновлення України, адже з досвіду країн, що проживали війну, частка туристів лише зростає через шалений інтерес до місць, що стають маршрутами пам’яті та знаковими післявоєнними локаціями.
Після війни актуальним може бути пізнавальний туризм – «відвідати та побачити на власні очі» звірства, які відбувалися у Маріуполі, Бучі, Ірпені, Ізюмі та інших містах і селах. Мільйони іноземних туристів захочуть побачити легендарні місця – Чорнобаївку та Зміїний острів, що вже стали своєрідними символами слави, прогулятися героїчними Харковом та Маріуполем, Сумами та Херсоном.